SEGRE

Espot reobrirà aquest dijous amb transport alternatiu al telecadira avariat

Els esquiadors podran accedir a les pistes de la cota 2.000 amb màquines trepitjaneu equipades amb cabines

Imatge d'arxiu d'Espot Esquí

Espot insta a reobrir les pistes després de l'avariaSkiPallars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espot reobrirà les seues pistes aquest dijous 14 de febrer. Tot i que encara continuen les proves al telecadira avariat, Espot oferirà als esquiadors transport alternatiu mitjançant màquines trepitjaneu amb cabina per poder accedir a totes les pistes de la cota 2.000, segons ha informat aquest dilluns l'estació.

Les màquines trepitjaneu faran un recorregut d’1,5 quilòmetres, amb una durada del trajecte d'uns 10 minuts. Els dies de màxima afluència, en cas de necessitat, el servei es veurà reforçat amb transport per carretera mitjançant vehicles 4x4, amb capacitat per a set persones. El temps de recorregut serà d´uns 20 minuts, amb una distància per recórrer de 7,1 quilòmetres. El cost d’aquest transport alternatiu està inclòs en el preu del forfet.

Els serveis complementaris de l’estació, com el parc lúdic, la cafeteria Cota 2000, el servei mèdic i les escoles d’esquí, restaran tots oberts. D’aquesta manera es mantindrà activa la dinàmica normal de tota l’estació d’Espot.

En paral·lel, es continuarà fent el bescanvi del forfet de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé (forfet de temporada FGC Pallars) a l’estació de Baqueira

Els clients que hagin reservat estades combinades amb forfet amb allotjament a la zona d’Espot també podran esquiar a l’estació de Port Ainé, o bé podran bescanviar els seus bons als propis hotels per forfets de Baqueira Beret.

tracking