SEGRE

URBANISME LLEURE

La plaça de les Bòbiles de Tàrrega serà un espai de passeig i lleure

Amb arbres i jocs infantils, com reclamaven les famílies

Imatge actual de la plaça de les Bòbiles.

Imatge actual de la plaça de les Bòbiles.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega transformarà la plaça de les Bòbiles en un espai arborat de lleure i de passeig com reivindicaven les famílies dels dos centres educatius pròxims a la zona: l’escola Maria-Mercè Marçal i la llar d’infants El Niu, que a finals de l’any 2017 van impulsar una recollida de firmes. La remodelació d’aquesta plaça, de 5.360 metres quadrats, es durà a terme durant aquest any. Les obres consistiran a plantar uns quaranta arbres i a habilitar camins per a vianants i parterres enjardinats així com mobiliari urbà: bancs, taules, jocs infantils i una font.

El nou espai de lleure contempla també un aparcament de vehicles, com a l’actualitat, amb un total de seixanta-cinc places gratuïtes, distribuïdes en dos espais delimitats amb arbustos i a prop dels carrers de Pau Casals i Bellpuig. Les obres costaran 85.353 euros (IVA inclòs).

L’ajuntament preveu iniciar els treballs a l’estiu amb un termini d’execució que durarà uns quatre mesos. Abans, però, acabarà la reforma del pàrquing de l’avinguda Onze de Setembre.

tracking