SEGRE

MUNICIPIS GESTIÓ

Fraga gestionarà el canal d’aigües braves al Cinca durant 4 anys

Acord amb la Confederació per actuar en aquest tram del riu

Canal d’aigües braves i eslàlom del Cinca a Fraga.

Canal d’aigües braves i eslàlom del Cinca a Fraga.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, CHE, ha autoritzat l’ajuntament de Fraga a actuar al Canal d’Aigües Braves-Eslàlom del riu Cinca, així com a efectuar tasques de neteja i obres de manteniment en aquest tram fluvial per un període de quatre anys. Segons l’alcalde, Miguel Luis Peña, el consistori serà durant aquest temps responsable d’aquesta part del curs, la qual cosa li permetrà intervenir-hi amb més celeritat en cas d’avingudes.

El gener del 2017, l’ajuntament de la capital, conjuntament amb el Club Caiac Baix Cinca, va presentar una memòria per dur a terme l’ampliació del canal i perquè fos el consistori el titular de l’esmentat equipament. Per a Lapeña, “es tracta d’un projecte molt important per a la ciutat i per potenciar el piragüisme, ja que són molts els joves que el practiquen cada cap de setmana”.

D’altra banda, també va afegir que “es podrà mantenir el riu en condicions i quan hi hagi avingudes d’aigua a la primavera, podrà ser el mateix ajuntament el que executi els treballs de reparació i manteniment”.

Adjudicada la remodelació de les instal·lacions per 35.345 eurosL’ajuntament de Fraga ha adjudicat les obres de remodelació de les instal·lacions per a la pràctica del piragüisme esportiu al tram urbà del riu Cinca a Fraga a l’empresa Hormigones Fraga SL per un import de 35.345,31 euros. Segons l’alcalde, es farà una nova desviació que permetrà fer un canal més, a banda de renovar el complex esportiu. Lapeña va incidir que hi ha una gran afició a aquest esport a la capital de la comarca ja que només el Club Caiac Baix Cinca té més de 150 socis, nens i joves. A més, el recinte sol acollir competicions d’Aragó, Catalunya i fins i tot d’àmbit estatal.

tracking