SEGRE

Vielha recupera la pista de gel

Lloga una instal·lacio mòbil a l'ajuntament de Barcelona

El Palai de Gèu de Vielha

Vielha recupera la pista de gelAjuntament de Vielha e Mijaran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ajuntament de Vielha e Mijaran ha signat amb l'ajuntament de Barcelona un conveni que permetrà que el Palai de Gèu recuperi la pista de gel, tancada des del juny del 2018 per una avaria. Segons l'acord, el consistori aranès pagarà al de Barcelona el lloguer d'una pista de gel mòbil i la Secretaria de l'Esport de Catalunya assumirà el cost del transport i del seu muntatge.

“Des de l'Ajuntament hem treballat intensament durant nou mesos per a poder obrir una altra vegada la pista de gel, i estem satisfets de poder anunciar que ho hem aconseguit”, ha explicat l'alcalde Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano. “En tot aquest temps, el consistori ha actuat amb prudència i amb sentit comú, pensant en la sostenibilitat econòmica i el futur de la instal·lació, sense incrementar la seva despesa, en benefici dels seus usuaris i dels veïns", ha afegit l'alcalde.

Vielha va tancar la pista del Palai de Gèu el juny després de detectar una greu avaria en el sistema de refrigeració de la pista d’aquest recinte. La resta de les instal·lacions del Palai han funcionat amb normalitat. Val a recordar que l’ajuntament ja va tancar el Palai de Gèu el novembre del 2016 per tal de dur a terme les obres d’urgència per motius de seguretat, que van consistir en la substitució del mur de vidre que separa la pista de gel de les piscines cobertes.

tracking