SEGRE

Talls de carreteres arreu de Lleida

A la capital els piquets de la vaga han bloquejat la sortida dels autobusos urbans i la central de mercaderies del polígon

El tall de l'autovia a Tàrrega

Talls de carreteres arreu de LleidaSEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els piquets informatius de la vaga general convocada amb motiu del judici als líders independentistes pel referèndum de l’1-O actuen arreu de Catalunya des de primera hora del matí. A la demarcació de Lleida, a tres quarts de sis han tallat l'autovia A-2 a Sidamon, en sentit Barcelona, que ha quedat reoberta poc després, i a dos quarts de set han tallat l'autovia a Tàrrega. En aquest punt la via ha estat reoberta cap a les 8 hores després de moments de tensió amb els Mossos, que han desallotjat els manifestants. Després, el piquet s'ha situat davant de l'empresa Ros Roca, a la mateixa capital de l'Urgell, i ha recorregut el centre de la ciutat.

També ha quedat restablerta la circulació a l'N-260 a la Seu d'Urgell. Els manifestants s'han dirigit després cap a la porta dels jutjats.

Durant el matí els piquets també han bloquejat la C-233 Borges Blanques (accés a l'AP-2); l'N-260 Pobla de Segur; l'N-260 a Lles de Cerdanya i la C-242 a la Grandella, entre d'altres vies.

Estat de les carreteres segons el SCT

A Lleida ciutat els manifestants han bloquejat a primera hora la central de mercaderies (CIM) del polígon i la sortida dels autobusos urbans a l'avinguda Alacant, que ha quedat desallotjada abans de les 10 del matí davant de la pressió dels antiavalots dels Mossos d'Esquadra.

D'altra banda, els piquets bloquegen els accessos de diversos campus de la Universitat de Lleida i als instituts es viu un seguiment majoritari.


tracking