SEGRE

ESNOTICIA

Baixa incidència en els polígons industrials i en el comerç

A primera hora del matí, piquets van bloquejar el CIM Lleida.

A primera hora del matí, piquets van bloquejar el CIM Lleida.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La incidència de la vaga en els polígons industrials de la província i a les empreses en general va ser molt limitada. Les grans companyies van treballar amb gairebé total normalitat, igual que les petites i mitjanes dels polígons tant del Segre com als Frares, a Lleida ciutat, igual que en bona part dels de la resta de la província. Algunes firmes, malgrat tot, van apostar per mantenir portes tancades però continuaven la producció normal a dins, encara que van ser pocs aquests casos. A més, l’entrada i sortida dels camions als tallers i fàbriques es produïa en general sense problemes, malgrat que s’apreciava un trànsit una mica inferior al que pot considerar-se normal.

D’altra banda, a Lleida ciutat, la pràctica totalitat dels supermercats i de les grans superfícies van obrir les portes amb normalitat, així com la gran majoria de botigues. No obstant, a l’Eix Comercial, n’hi va haver algunes que van tancar poc abans que un nombrós piquet recorregués el tram des de l’Arc del Pont fins a l’avinguda Catalunya. Uns minuts després, molts van tornar a aixecar la persiana.

A més, un altre piquet va bloquejar a partir de les sis el matí l’accés de vehicles al Centre Integral de Mercaderies (CIM) Lleida, al costat del polígon Camí dels Frares. Poc després de les nou l’activitat va tornar a desenvolupar-se amb normalitat. En municipis com Tàrrega o Mollerussa hi va haver també piquets.

A primera hora del matí, piquets van bloquejar el CIM Lleida.

A primera hora del matí, piquets van bloquejar el CIM Lleida.AMADO FORROLLA

tracking