SEGRE

TRIBUNALS SUCCESSOS

Fiscalia demana prorrogar la presó pel tiroteig de Tornabous

Vista del carrer on van tenir lloc els fets el març del 2017.

Vista del carrer on van tenir lloc els fets el març del 2017.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia va sol·licitar ahir la pròrroga durant dos anys més de la presó preventiva per a quatre dels sis detinguts per un tiroteig a Tornabous el març del 2017. Així es va pronunciar ahir el Ministeri Públic durant la vista celebrada a l’Audiència de Lleida, ja que el proper mes es complirà el màxim previst a la llei perquè els detinguts estiguin a la presó de manera preventiva fins a la celebració del judici.

Els sis investigats estan acusats de diversos delictes, entre aquests temptativa d’homicidi, pertinença a grup criminal, tinença il·lícita d’armes i d’explosius, robatori amb violència i intimidació i possessió de substàncies estupefaents.

D’altra banda, el jutjat instructor de Balaguer va ordenar l’ingrés a presó de quatre dels sis detinguts pels Mossos d’Esquadra després de protagonitzar un tiroteig i una persecució policial a Tornabous.

Els fets van ocórrer quan els detinguts es van reunir per tancar un negoci relacionat amb el tràfic de drogues, operació que era vigilada per la policia catalana.

tracking