SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Assesta diverses punyalades a un home en una baralla a Àger i fuig

La víctima, d’uns 50 anys, va ser evacuada en helicòpter en estat greu a l’hospital Sant Pau de Barcelona || Els Mossos arresten hores després el presumpte agressor

Façana exterior de l’hospital Sant Pau de Barcelona, on va ingressar la víctima de l’agressió.

Façana exterior de l’hospital Sant Pau de Barcelona, on va ingressar la víctima de l’agressió.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió amb arma blanca a un home d’uns 50 anys que va resultar ferit greu ahir en una baralla en ple carrer a Àger. Segons van confirmar fonts policials, els fets van ocórrer cap a les dos del migdia al carrer Font de la localitat de la Noguera. Diversos testimonis van alertar la Policia al veure que una persona es trobava malferida al carrer i que presentava diverses punyalades per arma blanca. A l’arribar al lloc, les patrulles dels Mossos d’Esquadra només van localitzar la víctima, que va ser atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i evacuada en un helicòpter medicalitzat a l’hospital Sant Pau de Barcelona. Fonts sanitàries van assenyalar que el seu estat era de gravetat.

Els agents van comprovar que el presumpte agressor no era al lloc dels fets i es va establir un dispositiu policial per provar de localitzar-lo. Després de comptar amb la descripció d’alguns testimonis, van poder localitzar-lo al congost de Mont-rebei. Fonts properes van assegurar que el van trobar en un camp d’ametllers. L’arrest es va produir hores després, abans de les cinc de la tarda. Després d’identificar-lo, van comprovar que coincidia amb la persona que estaven buscant i ara espera passar a disposició judicial. La investigació continua oberta per provar d’aclarir les circumstàncies d’aquesta agressió.

El mes de setembre passat, un home d’uns 45 anys va ser apunyalat en ple carrer a Lleida ciutat. La Guàrdia Urbana també va trobar en aquell cas la víctima amb diverses ferides d’arma blanca, en el que semblava que era una venjança.

Segons l’última publicació del balanç de criminalitat del ministeri de l’Interior, l’any passat van augmentar els casos d’homicidis en grau de temptativa a la província de Lleida, amb una dotzena l’any 2018, un 33 per cent més que un any abans. També van experimentar un increment els delictes greus o menys greus de lesions i baralla tumultuària (amb diverses persones implicades), amb 197 imputats, un 6,5 per cent més que l’any 2017. Durant l’any passat, Ponent va registrar dos morts violentes, una a la presó lleidatana i una altra a Artesa de Segre, en comparació amb les cinc d’un any abans.

tracking