SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

El Pont renova i preveu ampliar el cementiri

Les obres que s’executen al cementiri del Pont.

Les obres que s’executen al cementiri del Pont.AYUNTAMIENTO DE EL PONT DE SUERT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació ha començat aquesta setmana les obres de renovació del paviment dels dos carrers principals del cementiri del Pont de Suert, que consisteixen en la substitució de les actuals lloses de formigó per altres de granit.

L’alcalde, Josep Antoni Troguet, va explicar que aquestes obres compten amb un pressupost d’uns 70.000 euros i són els primers treballs de remodelació d’aquest equipament que s’executen des de la seua construcció als anys seixanta. “Els carrers estan bastant deteriorats i ara es renovaran uns 400 metres quadrats de paviment”, va apuntar el primer edil. Així mateix, Troguet va avançar que aquest mateix any preveuen ampliar el cementiri amb un centenar de nínxols nous a la part nord. Durant la pròxima primavera també contemplen repintar els nínxols i les cobertes que estiguin en pitjor estat.

Per la seua part, l’ajuntament de Vilaller també preveu millorar l’accés al cementiri i invertirà uns 6.000 euros (aportats per la Diputació) en els treballs de reparació del ferm. L’alcaldessa, María José Erta, va apuntar que la previsió és que les obres comencin entre març i abril.

tracking