SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Ferit greu el conductor d'un tractor al bolcar en un camí de Maials

Evacuat en helicòpter a l’Arnau de Vilanova

Vista del tractor ahir després de la col·lisió amb un vehicle en un camí al costat de la C-45 a Maials.

Vista del tractor ahir després de la col·lisió amb un vehicle en un camí al costat de la C-45 a Maials.BOMBEROS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor va resultar ahir ferit greu al bolcar el tractor que conduïa en un camí al costat de la carretera C-45 al terme municipal de Maials. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 16.41 després que es produís, per causes que es desconeixen i s’investiguen, una col·lisió entre un turisme i un tractor. Aquest últim vehicle va acabar bolcant i el conductor va quedar atrapat. Després de rebre atenció sanitària al lloc, el ferit va ser evacuat en un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. La seua valoració era greu. Per la seua part, el conductor del turisme va resultar il·lès. A més del SEM, també es van activar sis dotacions diferents dels Bombers de la Generalitat i algunes patrulles dels Mossos d’Esquadra.

El sinistre va causar algunes retencions a la zona a l’accident, en els dos sentits de la marxa, fins que van poder retirar-se els dos vehicles accidentats. Tanmateix, no va ser necessari tallar la carretera ni tampoc establir un pas alternatiu perquè no obstaculitzaven la via.

Un en una col·lisió al nucli urbà de Tàrrega i un altre, en una caiguda a l’autovia a Cervera

D’altra banda, una col·lisió entre un turisme i una motocicleta va deixar ahir un ferit lleu al nucli urbà de Tàrrega. L’avís es va produir a les 14.30 hores a la coneguda com a rotonda del tractor, just en el lloc en què es troba el parc de Bombers de la localitat. El motorista tenia una lesió en un peu.

Un altre motorista va resultar ferit lleu al tenir una caiguda a l’autovia a l’altura de Cervera. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 17.42 hores i el ferit va ser evacuat pels sanitaris.

També es va registrar un altre accident a la carretera de l’Espluga Calba als Omells de na Gaia, sense ferits.

tracking