SEGRE

TURISME NEU

El bon temps anima l'esquí

Cap de setmana amb gran afluència d’esquiadors a les pistes lleidatanes d’alpí i nòrdic || Espot continua amb el transport amb trepitjaneus i jeeps pel telecadira avariat

Port Ainé també va registrar una gran ocupació.

Port Ainé també va registrar una gran ocupació.BOÍ TAÜLL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sol i el bon temps, així com la qualitat de la neu, van animar els esquiadors, que van omplir les pistes lleidatanes durant el cap de setmana. A Boí Taüll, van rebre gairebé 3.500 esquiadors dissabte i 3.000 diumenge, als quals es van sumar famílies i gent que passejava, segons un portaveu de l’estació.

Des de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) també van fer una “valoració positiva” i van detallar que entre Port Ainé i Espot van registrar 4.300 esquiadors dissabte i 3.600 ahir. En aquesta última estació, continua sense funcionar el telecadira de la Roca (del qual es va desprendre una cadira i està aturat des del dia 2 passat) i, com a alternativa, van ser transportades en màquines trepitjaneu i jeeps 1.100 persones dissabte i 1.200 ahir.

Per la seua part, responsables de Baqueria no van facilitar xifres, però van afirmar que l’afluència d’esquiadors i visitants va ser “molt bona”, animada a més per la celebració del Carnaval, i van remarcar que van estar obertes el cent per cent de les pistes.

A Port del Comte van rebre uns quatre mil esquiadors entre dissabte i diumenge, menys que anteriors caps de setmana. En aquest cas, un portaveu va assenyalar que el sol va afectar la neu.

Així mateix, les estacions de nòrdic de Lleida van registrar una ocupació “de rècord”, encara que no van poder detallar el nombre d’esquiadors, i van destacar la bona qualitat de la neu. De fet, una portaveu va indicar que aquest cap de setmana i el passat van ser “els millors de la temporada”.

Port Ainé també va registrar una gran ocupació.

Port Ainé també va registrar una gran ocupació.BOÍ TAÜLL

tracking