SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor una veïna de Lleida de 57 anys en un xoc frontal de dos vehicles a Ciutadilla

L’accident es va produir la nit de dissabte a la C-14 i cinc persones més van resultar ferides, quatre de les quals de gravetat || Espectacular sortida de via d’un turisme amb un ferit a l’N-240 a Almacelles

Vista del vehicle accidentat ahir al migdia després de patir una espectacular sortida de via a l’N-240 a Almacelles.

Vista del vehicle accidentat ahir al migdia després de patir una espectacular sortida de via a l’N-240 a Almacelles.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna de Lleida de 57 anys va morir dissabte a la nit en una col·lisió frontal entre dos vehicles a la C-14, al terme municipal de Ciutadilla, a la comarca de l’Urgell. El sinistre, en el qual cinc persones més van resultar ferides, quatre de les quals de gravetat, es va produir a les 21.20 hores al punt quilomètric 62 en direcció a Tàrrega. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, dos vehicles, un amb quatre passatgers i un altre amb dos, van xocar de forma frontal. Els sis ocupants van resultar ferits i van ser evacuats en diferents ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Tanmateix, la passatgera davantera d’un dels turismes, M. R. B., veïna de la capital del Segrià, i que viatjava amb el seu marit, va morir durant el trasllat al centre hospitalari a causa de la gravetat de les lesions que presentava. A més dels quatre ferits greus, una altra persona va ser evacuada amb un pronòstic menys greu.

Fins al lloc de l’accident, a més de les set unitats del SEM, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat. El sinistre va obligar a tallar un carril de la C-14 en direcció a Tàrrega.

Amb aquest accident mortal, ja són tres les persones que han mort aquest any a les carreteres lleidatanes, dos menys que en el mateix període de l’any passat. L’últim sinistre es va produir el 16 de gener en una altra col·lisió frontal entre dos vehicles a Talavera, en què va morir un veí de Vilanova del Camí (Anoia) de 40 anys. La primera víctima mortal de l’any es va registrar el 8 de gener a Vallfogona de Balaguer, on va morir una veïna de Lleida de 79 anys en una sortida de via.

tracking