SEGRE

Presó provisional per al detingut per apunyalar un home a Àger

L'arrestat, un veí del municipi de 34 anys, està acusat d'un delicte d'assassinat en grau de temptativa

Una vista d'Àger

Presó provisional per al detingut per apunyalar un home a ÀgerE. Farnell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d'instrucció de guàrdia de Balaguer ha acordat aquest dilluns presó provisional sense fiança per a l'home detingut dissabte per assestar diverses punyalades a un conegut a Àger. L'arrestat ha declarat aquest dilluns davant la jutgessa per un presumpte delicte d'assassinat en grau de temptativa i trencament de mesura cautelar.

Els fets van passar dissabte a les dos de la tarda, quan un home de 44 anys va resultar ferit greu per arma blanca en una baralla en ple carrer. Diversos testimonis van alertar la Policia al veure que una persona es trobava malferida al carrer i que presentava diverses punyalades per arma blanca. A l’arribar al lloc, les patrulles dels Mossos d’Esquadra només van localitzar la víctima, que va ser atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i evacuada en un helicòpter medicalitzat a l’hospital Sant Pau de Barcelona.

Els agents van comprovar que el presumpte agressor no era al lloc dels fets i es va establir un dispositiu policial per provar de localitzar-lo. Després de comptar amb la descripció d’alguns testimonis, van poder localitzar-lo al congost de Mont-rebei. L’arrest es va produir hores després, abans de les cinc de la tarda. Després d’identificar-lo, van comprovar que coincidia amb la persona que estaven buscant, un home de 34 anys, nacionalitat senegalesa i veí del mateix municipi.

tracking