SEGRE

SUCCESSOS

Demanen tres anys i sis mesos de presó per a un acusat d'intentar atropellar un agent de la policia local a Solsona

Se'l jutjarà dimecres a l'Audiència de Lleida per uns fets que van passar al 2017

Demanen tres anys i sis mesos de presó per a un acusat d'intentar atropellar un agent de la policia local a Solsona

Demanen tres anys i sis mesos de presó per a un acusat d'intentar atropellar un agent de la policia local a SolsonaAyuntamiento de Solsona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència de Lleida jutjarà aquest dimecres un home acusat d'intentar matar a un agent de la policia local de Solsona atropellant-lo amb el seu vehicle. Fiscalia demana 3 anys i 6 mesos de presó per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un delicte d'atemptat, així com també 3 mesos més de multa per un delicte de danys. Segons el fiscal, l'acusat va colpejar intencionadament el vehicle que conduïa contra el vehicle de la policia local de Solsona que estava aparcat. Un agent que va veure el xoc va anar a demanar explicacions a l'acusat i aquest va sortir del seu cotxe saltant per sobre de copilot que l'acompanyava i sense dir-li res va començar a donar-li cops de puny i de peu. L'agent va caure a terra i el va continuar pegant amenaçant-lo de matar-lo i intentant-li clavar els dits als ulls. Els fets van passar l'1 de maig de 2017.

Tot i que l'agent va poder usar la defensa personal reglamentària per treure-se'l de sobre, quan va aconseguir aixecar-se, l'acusat li va prendre l'arma i li va pegar al coll i al cap. Policia i acusat van forcejar fins que el darrer va entrar al cotxe de policia amb la intenció de posar-lo en marxa però no va poder perquè no tenia les claus. Aleshores va tornar cap al seu cotxe i després de posar-lo en marxa es va dirigir cap a l'agent amb la intenció d'atropellar-lo per acabar amb la seva vida, segons fiscalia. L'agent va aconseguir esquivar el vehicle que va acabar impactant contra la porta d'uns garatges, causant danys a la porta. L'acusat està diagnosticat de TDAH des de la infància, amb seguiment psiquiàtric per trastorn bipolar amb episodi maniforme. En aquest sentit, concorre la circumstància eximent incompleta de trastorn mental transitori.

tracking