SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Presó per a l'apunyalador d'Àger, que va actuar per gelos

Acusat d’intent d’assassinat i trencament de condemna || L’agressor tenia una ordre d’allunyament de la víctima

Vista dels jutjats de Balaguer, on va declarar ahir el detingut.

Vista dels jutjats de Balaguer, on va declarar ahir el detingut.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d’Instrucció 3 de Balaguer, en funcions de guàrdia, va decretar ahir l’ingrés a presó sense fiança per a l’acusat d’apunyalar un home en ple carrer a Àger, a la Noguera, dissabte passat. L’agressor, de 34 anys i nacionalitat senegalesa, va declarar ahir davant del jutjat i la Fiscalia va sol·licitar el seu ingrés a presó per temptativa d’assassinat i trencament de condemna. Fonts properes van assenyalar que l’agressor tenia una ordre d’allunyament de la víctima, ja que havien tingut incidents previs per un tema de gelos per una relació amb una tercera persona. La investigació judicial està oberta per aquests delictes.

Els fets van tenir lloc dissabte cap a les dos del migdia quan diversos veïns van alertar els Mossos d’Esquadra que un home es trobava malferit per arma blanca a la via pública, al carrer de la Font. Quan les patrulles van arribar al lloc dels fets només van trobar la víctima, de 44 anys, que presentava quatre punyalades, mentre que l’agressor havia fugit del lloc. Un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va evacuar el ferit a l’hospital Sant Pau de Barcelona amb pronòstic greu, ja que havia perdut molta sang a causa de les ferides. Els Mossos d’Esquadra van establir llavors un dispositiu per intentar localitzar el presumpte autor de l’agressió amb arma blanca, que finalment va ser localitzat tres hores després en un camp d’ametllers a la zona del congost de Mont-rebei.

Les primeres indagacions apunten que hi havia picabaralles entre els dos per una tercera persona

Segons l’última publicació del balanç de criminalitat del ministeri de l’Interior, l’any passat van augmentar els casos d’homicidis i assassinats en grau de temptativa a la província de Lleida, amb una dotzena l’any 2018, un 33 per cent més que un any abans. També van experimentar un increment els delictes greus o menys greus de lesions i baralla tumultuària (amb diverses persones implicades), amb 197 imputats, un 6,5% més que el 2017. Durant l’any passat, Ponent va registrar dos morts violentes, una a la presó lleidatana i una altra a Artesa de Segre.

tracking