SEGRE

ENSENYAMENT EQUIPAMENTS

Alpicat adquireix més terrenys per ampliar l'institut local

Es tracta de 3.361 metres quadrats més al costat de l’actual centre

Els barracons de l’institut d’Alpicat que es van estrenar el curs 2017-2018.

Els barracons de l’institut d’Alpicat que es van estrenar el curs 2017-2018.AJUNTAMENT D’ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Alpicat ha arribat a un acord amb el propietari dels terrenys al costat de l’actual institut per disposar de 3.361 metres quadrats per a l’ampliació immediata del centre educatiu. El consistori ja va fer la cessió de 3.119 metres quadrats per construir els actuals mòduls prefabricats del centre. D’aquesta manera, la superfície total de què disposa el departament d’Ensenyament serà de 6.480 metres quadrats.

El consistori farà una permuta amb el titular dels terrenys. Actualment, l’institut compta amb 120 alumnes que cursen primer i segon d’ensenyament secundari i està previst que durant els dos pròxims anys s’hi incorporin 120 alumnes més i arribin a ser 240 en els quatre cursos d’educació secundària.

L’institut d’Alpicat es va inaugurar el curs 2017-2018 amb dos grans barracons

Per la seua part, l’alcalde Joan Gilart, va explicar que “l’objectiu és que Alpicat pugui oferir tota l’educació de secundària i els dos cursos de batxillerat”, de manera que va expressar la voluntat de l’ajuntament perquè es pugui activar aquesta operació aprofitant que “ja es disposa del terrenys suficients perquè Ensenyament projecti la construcció d’una pista polivalent per a la pràctica esportiva i d’esbarjo com la resta d’instituts”, va afirmar.

tracking