SEGRE

MUNICIPIS COMUNICACIONS

Circumval·lació per evitar que camions travessin l'Albi

Per seguretat per als veïns ja que ara creuen el poble

Les obres del nou camí que envoltarà l’Albi.

Les obres del nou camí que envoltarà l’Albi.A.L.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de l’Albi ha iniciat les obres del camí de circumval·lació que traurà els camions i tractors del centre del poble, segons va explicar l’alcaldessa, Anna Feliu. Aquesta obra, que suposarà una inversió de més de 50.000 euros, tindrà prop d’un quilòmetre i comportarà la construcció d’un petit pont per superar el riu Gorgs. Feliu va indicar que els camions, principalment de transport de bestiar a les granges, suposen un perill per als veïns ja que ara travessen la localitat. A més, també generen pudors i ja s’ha registrat algun accident sense més incidències, va remarcar.

Aquesta és una de les inversions que s’executaran aquest any. L’ajuntament ja ha aprovat el pressupost per a l’actual exercici, que està al voltant del milió d’euros.

A banda d’aquesta variant, l’ajuntament també renovarà el camí que dóna accés a la zona del Raval, que actualment es troba molt deteriorat, va indicar Feliu. D’altra banda, també s’ha ampliat el catàleg de masies rurals després de legalitzar diverses construccions.

tracking