SEGRE

COMARCAS

Les estacions de Lleida aguanten la calor i mantenen intactes les pistes

A l’espera que baixin les temperatures per millorar la qualitat de la neu || Totes confien arribar sense problemes a mitjans d’abril i tancar després de Semana Santa

Esquiadors a les pistes de Port Ainé, al Pallars Sobirà.

Esquiadors a les pistes de Port Ainé, al Pallars Sobirà.FGC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions de Lleida aguanten la calor d’aquests dies així com els entre 9 i 17 graus que ha deixat l’anticicló als cims a l’espera que els termòmetres baixin a partir d’avui i millori la qualitat de la neu que, en la majoria dels casos, ha passat de pols a primavera. No obstant, els dominis esquiables es mantenen en tots els complexos d’alpí i els gruixos continuen superant el metre i mig a les cotes altes. La més afectada per les altes temperatures que han arribat a superar els 20 graus és Port del Comte, al Solsonès, encara que les expectatives d’arribar a Setmana Santa continuen, ja que és previsible un canvi de temps.

Totes les estacions asseguren estar en condicions d’arribar a mitjans d’abril i poder tancar després de Pasqua. Pel que fa a la neu, malgrat que la calor la fonia durant el migdia, a la nit les temperatures eren baixes com per mantenir-la en bon estat. D’altra banda, és preferible que faci dies assolellats ja que la humitat és més perjudicial per mantenir gruixos òptims de la neu.

Esquiadors a les pistes de Port Ainé, al Pallars Sobirà.

Esquiadors a les pistes de Port Ainé, al Pallars Sobirà.FGC

tracking