SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Talavera reforma el principal accés i duplicarà la calçada

Inverteix 75.000 euros en un tram de 120 metres del carrer Major

El principal accés a Talavera es reformarà en tres fases.

El principal accés a Talavera es reformarà en tres fases.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Talavera porta a terme la remodelació integral de l’accés principal a la població. Segons l’alcalde, Ramon Trullols, els treballs permetran duplicar l’ample d’aquest tram de carrer Major d’uns 120 metres de longitud fins al centre de Talavera. Per dur a terme l’eixamplament del carrer s’ha construït un mur de contenció al llarg de la via, que té un desnivell notable. Sobre aquest mur de contenció que s’aixeca pel costat de la carretera s’assentarà el nou tram de la via que passarà de tenir 3,5 metres d’ample a tenir 7 metres.

Segons va explicar Trullols, el projecte s’executa en tres fases. La primera ha finalitzat aquesta setmana i ha consistit en l’aixecament del mur de contenció i la col·locació d’asfalt a la zona eixamplada. La segona fase, que serà consecutiva, consistirà a acabar la nova superfície de la calçada i les voreres. L’actuació culminarà amb la instal·lació d’una barana al llarg del tram i en l’enjardinament i il·luminació de l’accés.

L’ajuntament ha construït un nou mur de contenció per assegurar la carretera

Segons va assenyalar Ramon Trullols, es tracta d’una de les obres més importants de l’actual mandat. Preveu una inversió de 75.000 euros i està finançada en un 70 per cent a càrrec de la Diputació de Lleida.

Val a recordar que el consistori ja va millorar durant el passat mandat l’altre accés a la localitat, obra que finalitzarà amb la renovació de la plaça de l’església, on també s’ha instal·lat un mur de contenció de nova construcció.

tracking