SEGRE

MUNICIPIS PARTICIPACIÓ

Ajornat el debat de la creu de la plaça Major de Tàrrega

Les entitats que demanaven una audiència pública la posposen fins a després de les eleccions || Detectats errors a les firmes

La visita d’obres als treballs per reformar la plaça Major de Tàrrega.

La visita d’obres als treballs per reformar la plaça Major de Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’audiència pública per debatre sobre el futur de la creu de terme de la plaça Major de Tàrrega haurà d’esperar fins després de les eleccions municipals del 26 de maig. Així ho han decidit les entitats que van impulsar aquest acte de participació ciutadana, després que l’ajuntament hagi detectat errors en part de les 500 firmes que van dona suport a aquesta iniciativa i els hagi instat a reparar-los. Fins aleshores seguirà a la ubicació actual, mentre avancen les obres per convertir aquest espai públic en plataforma única amb prioritat de pas per a vianants.

La proposta d’una audiència pública va arribar després que l’ajuntament decidís conservar la creu al seu emplaçament actual, encara que sense la inscripció franquista. Tanmateix, algunes de les firmes que demanaven debatre aquesta qüestió no anaven acompanyades del nom complet del signant, mentre que alguns només van mostrar el seu suport a través d’internet, sense rubricar sobre el paper la petició de les entitats. Així ho va explicar l’edil d’Urbanisme, Martí Pijuan, en una visita a les obres de la plaça Major, que acabaran a finals d’abril per reobrir-la la primera setmana de maig.

tracking