SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor en un accident a Alcampell un veí de Tamarit de Llitera

L’home, de 37 anys, conduïa un turisme que va sortir de la via i va acabar bolcant || Es va produir de matinada però no va ser descobert fins a les 8.25 hores

El cotxe de l’home va acabar bolcant.

El cotxe de l’home va acabar bolcant.BOMBEROS RIBAGORZA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Tamarit de Llitera de 37 anys va morir ahir a la matinada en un accident de trànsit a Alcampell, segons va informar la Guàrdia Civil d’Osca. Una patrulla del cos va descobrir la sortida de via ahir a les 8.25 hores, segons les primeres investigacions, el sinistre es va produir hores abans, de matinada. Els agents van observar que el conductor era l’únic ocupant i que es trobava sense vida. El cotxe va acabar bolcant.

L’accident es va produir a l’altura del quilòmetre 15 de la carretera A-1240 al terme municipal d’Alcampell. Es tracta de la via que uneix aquesta localitat amb Tamarit de Llitera i enllaça amb l’N-230. La unitat de Trànsit de la Guàrdia Civil de Fraga ha obert una investigació per determinar les circumstàncies en les quals es va produir el sinistre. L’home residia des de fa uns anys a Tamarit de Llitera i treballava en una fàbrica d’Albelda, a la mateixa comarca, segons van informar mitjans locals.

Una jove d’Alfarràs va morir al gener en un accident de trànsit en aquesta localitat de la Franja

Aquest accident mortal és el segon de l’any que es registra a Alcampell. Una jove d’Alfarràs d’uns 20 anys va morir el 17 de gener en l’enèsim accident mortal a la carretera N-230 entre Lleida i la frontera francesa. El sinistre es va produir a les 15.19 hores en el quilòmetre 40 d’aquesta polèmica carretera, al terme municipal d’Alcampell, al col·lidir tres vehicles. La conductora d’un dels turismes implicats va morir pràcticament a l’acte a causa del xoc, mentre que els tres ocupants dels altres dos vehicles sinistrats van patir ferides lleus, segons van informar els serveis d’emergències. L’accident va obligar a tallar la carretera durant gairebé una hora.

La carretera N-230 és, des de fa anys, una de les més perilloses de Lleida i la Franja. Durant els últims anys s’han produït nombroses protestes d’alcaldes i veïns de les poblacions per les quals passa per exigir més seguretat. Malgrat això, el projecte de pressupostos del Govern central per al 2019 només hi preveu una inversió mínima.

Quatre víctimes mortals aquest any a les vies lleidatanes Un total de quatre persones han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida. L’últim d’això va ser un motorista de 70 anys i veí de Cornellà de Llobregat que va perdre la vida diumenge passat al sortir de la via a la C-26 a Navès, al Solsonès. Una setmana abans, el 24 de febrer una veïna de Lleida de 57 anys va morir en una col·lisió frontal entre dos vehicles a la C-14, al terme municipal de Ciutadilla, a la comarca de l’Urgell. La primera víctima mortal de l’any es va registrar el 8 de gener a Vallfogona de Balaguer, on va morir una veïna de Lleida de 79 anys en una sortida de via. Dos dies després, va morir un conductor de 40 anys a Talavera (Segarra). El 2018 un total de 37 persones van perdre la vida d’accident a Lleida.

tracking