SEGRE

SUCCESSOS SINISTRALITAT

Mor un ancià de noranta-dos anys atropellat a Vilanova de la Barca

L’accident va tenir lloc dilluns passat i el nonagenari va morir hores després a l’hospital Arnau || Va ser a la plaça Catalunya, al costat de la carretera C-13

La víctima va morir poc després d’ingressar a l’Arnau.

La víctima va morir poc després d’ingressar a l’Arnau.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Vilanova de la Barca de 92 anys va morir dilluns a la nit hores després que fos atropellat per un vehicle a l’interior d’aquesta localitat de la Noguera, segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d’Esquadra van rebre a les 19.26 hores l’avís d’un accident de trànsit a la plaça Catalunya que hi ha al costat de la carretera C-13, en una zona urbana de Vilanova de la Barca.

Per causes que la policia encara investiga, un turisme va atropellar un vianant quan creuava la travessia. Pel que sembla, el vehicle havia abandonat la travessia de la C-13 i es dirigia al centre del poble. L’home va resultar ferit de caràcter molt greu i els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el van traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova, on va morir hores després a conseqüència d’un traumatisme cranial. La persona morta és B.V.S., de 92 anys i veí del municipi. Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies del SEM. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van ser activats però la seua intervenció no va ser necessària. Alguns regidors es van reunir ahir a l’ajuntament de la localitat per decidir millores per a la zona, segons va explicar el primer tinent d’alcalde, Oriol Verdú. Amb la de dilluns, ja són cinc les persones que han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida.

Val a recordar que un veí de Vilanova de la Barca va resultar ferit greu diumenge a la tarda a l’empotrar-se amb el cotxe contra la rotonda que enllaça la carretera Ll-11 amb la C-13, just a la sortida de la ciutat de Lleida. Es tracta d’un home de cinquanta-sis anys que era l’únic ocupant del vehicle. L’home va patir politraumatismes i va haver de ser rescatat de l’interior pels Bombers de la Generalitat de Catalunya. L’accident es va produir minuts abans de les 20.00 hores en direcció als Alamús.

Cinc morts aquest any en accidents de trànsit a Lleida Un total de cinc persones han perdut la vida aquest any en accidents de trànsit a les comarques de Lleida. El sinistre mortal anterior al de Vilanova de la Barca va tenir lloc el diumenge 3 de març, quan un motorista de 70 anys i veí de Cornellà de Llobregat va perdre la vida per una sortida de via a la C-26 a Navès, al Solsonès. Una setmana abans, el 24 de febrer, una veïna de Lleida de 57 anys va morir en una col·lisió frontal entre dos vehicles a la C-14 a Ciutadilla, a la comarca de l’Urgell. La primera víctima mortal de l’any es va registrar el 8 de gener a Vallfogona de Balaguer, en què va morir una veïna de Lleida de 79 anys en una sortida de via. Dos dies després, va morir un conductor de 40 anys a Talavera (Segarra). El 2018 hi va haver trenta-set víctimes mortals a les carreteres de Lleida.

tracking