SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor un veí de Sarroca de 88 anys a causa d'una col·lisió a la C-12

Els tres ocupants de l’altre vehicle implicat van ser evacuats a l’hospital Arnau de Vilanova || Quatre ferits en dos accidents a Vallfogona de Balaguer

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor de 88 anys de Sarroca de Lleida va perdre la vida i tres persones més van resultar ferides ahir a la tarda després d’una col·lisió entre dos vehicles a l’Eix de l’Ebre (carretera C-12), a l’encreuament d’accés a aquest municipi del Segrià, segons va informar el Servei Català de Trànsit. La víctima mortal és Antonio Esteve. Els Mossos van rebre l’avís de l’accident a les 14.36 hores i, segons Trànsit, tot apunta que la furgoneta que conduïa la víctima mortal es va saltar un senyal de stop quan s’incorporava a la carretera i va col·lidir lateralment contra l’altre vehicle. Fins al lloc van anar dos patrulles dels Mossos, sis dotacions dels Bombers i dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM. Els ocupants del vehicle, dos homes i una dona, van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu. Aquesta és la segona víctima mortal d’aquesta setmana, la sisena en el que portem de l’any, a Lleida. Un padrí de noranta-quatre anys va perdre la vida al ser atropellat dilluns a Vilanova de la Barca.

D’altra banda, ahir hi va haver dos accidents a la C-13 a Vallfogona de Balaguer. Al matí dos persones van resultar ferits després d’una sortida de via i a les 19.30 hores hi va haver almenys dos ferits en una col·lisió. Un va haver de ser rescatat de l’interior del cotxe.

Ferida una dona embarassada a Anglesola Una dona embarassada va resultar ferida ahir al matí quan el cotxe que conduïa va tenir una sortida de via i va acabar bolcant a la carretera la C-53 a l’altura d’Anglesola. L’accident es va produir a les 8.53 hores en direcció a Tornabous i els Bombers van rescatar la conductora de l’interior del turisme. Va ser evacuada a l’Arnau amb pronòstic menys greu, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els serveis d’emergència, a l’atendre els afectats després del sinistre.

Els serveis d’emergència, a l’atendre els afectats després del sinistre.ITMAR FABREGAT

Els serveis d’emergència, a l’atendre els afectats després del sinistre.

Els serveis d’emergència, a l’atendre els afectats després del sinistre.ITMAR FABREGAT

tracking