SEGRE

ESNOTICIA

Els punts de càrrega de cotxes elèctrics arribaran al centenar aquest 2019

La consellera Chacón, al Saló de l’Automòbil

La consellera Chacón va visitar el Saló de l’Automòbil, ubicat al recinte de les piscines.

La consellera Chacón va visitar el Saló de l’Automòbil, ubicat al recinte de les piscines.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón, va assegurar ahir a Mollerussa que la Generalitat instal·larà nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Catalunya amb l’objectiu d’arribar al centenar a finals d’any. En l’actualitat ja hi ha uns vuitanta punts en marxa i la previsió és que Mollerussa pugui comptar amb una d’aquestes instal·lacions, que serà al carrer Llorenç Vilaró, pròxima a les piscines municipals.

Chacón va visitar el Saló de l’Automòbil, inclòs a la Fira de Sant Josep de Mollerussa, acompanyada de l’alcalde, Marc Solsona.

Durant la visita, la consellera va destacar el valor del sector agroalimentari i va recordar que “l’activitat econòmica de Catalunya no només ha d’estar concentrada a l’àrea metropolitana de Barcelona, sinó que ha d’incloure tots els sectors”. El Saló de l’Automòbil compta amb un total de vint-i-sis expositors de les principals marques del mercat, ubicat al recinte de les piscines.

L’alcalde, Marc Solsona, va qualificar aquest saló com “la joia dins del recinte firal” i va assegurar que molts dels expositors ja han complert les expectatives de venda.

Com en edicions passades, Fira de Mollerussa sortejarà 6.000 euros entre els visitants que comprin un vehicle en aquest saló, un premi que es convoca a través dels mateixos expositors i Fira de Mollerussa. El saló va aconseguir vendre l’any passat un total de 279 cotxes, per un import de vendes superior als 7,1 milions d’euros.

A banda de vehicles, també estan a la venda autocaravanes i motos.

Prealerta a la fira per un incendi

Fira de Mollerussa va posar en fase de prealerta el Pla d’Autoprotecció ahir al migdia a causa d’un incendi en una nau industrial al terme municipal de Fondarella (vegeu la pàgina 10). Després de valorar la incidència, els cossos de seguretat, d’emergències i l’ajuntament de Mollerussa no van creure necessari aplicar mesures per als visitants de la fira i la població, ja que l’afectació va ser mínima. Segons va explicar el director de l’entitat firal, Poldo Segarra, el fum es va aixecar per sobre de la capital del Pla d’Urgell amb l’ajuda del vent, per la qual cosa no va ser necessari portar a terme accions de seguretat.

tracking