SEGRE

SUCCESSOS FOC

Espectacular fumarada per un incendi a Fondarella

Es cremen pneumàtics, olis i maquinària antiga en una nau || Intervenen sis dotacions dels Bombers i no hi ha ferits

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant d’un quart de quatre de la tarda d’ahir es va declarar un incendi en una nau industrial de Fondarella, situada al costat del camí de Miralcamp, just darrere de les instal·lacions de John Deere. Immediatament, una gran columna de fum negre, visible a quilòmetres de distància, va planar sobre Mollerussa, que es va estendre pel vent que bufava en aquelles hores al Pla d’Urgell. Es van encendre pneumàtics, olis i maquinària antiga. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels bombers i diversos vehicles dels Mossos d’Esquadra, que van regular el trànsit a l’adjacent carretera N-II. Així mateix, desenes de curiosos es van atansar a veure de prop l’incendi.

Malgrat l’espectacularitat de la columna de fum, no es va haver de lamentar ferits. El foc es va donar per extingit al cap de menys de tres hores d’intervenció.

D’altra banda, dos vehicles dels bombers van anar a una masia del nucli agregat de Bellmunt, al terme de Talavera, en la qual es va declarar un incendi ahir a la matinada. Quan van arribar-hi, s’havia cremat una habitació del primer pis i les flames ja havien estat sufocades pels propietaris.

Imatge de la columna de fum que sortia de l’incendi d’una nau, ahir, a Fondarella.

Imatge de la columna de fum que sortia de l’incendi d’una nau, ahir, a Fondarella.JOAN GÓMEZ

tracking