SEGRE

MUNICIPIS INCIVISME

Augmenten els pobles amb càmeres per evitar el vandalisme

El mural que s’ha pintat a l’Escola de Música d’Alguaire.

El mural que s’ha pintat a l’Escola de Música d’Alguaire.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Alguaire ha instal·lat càmeres de vídeovigilancia als edificis i equipaments municipals per evitar actes vandàlics, segons va explicar l’alcalde, Antoni Perea. De moment, s’han col·locat a la nova Escola de Música, on s’ha estrenat un gran mural ornamental; a la llar de jubilats, a la biblioteca, a la zona esportiva, a les escoles també i dins del pavelló poliesportiu (en l’actualitat ja n’hi ha fora del complex). L’objectiu és protegir el mobiliari de les infraestructures públiques arran dels desperfectes que s’han registrat en alguns espais perquè quedi constància de la seua autoria.

Segons l’alcalde, les càmeres són dins i connectades amb alarmes perquè captin possibles incidències i robatoris, ja que els materials que es guarden en alguns d’aquests equipaments són molt costosos, per exemple, instruments musicals en el cas de l’Escola de Música.

Alguaire s’afegeix així a una sèrie de municipis que també han col·locat aquests sistemes de seguretat com és el cas d’Almacelles, que també les col·locarà al Parc d’Europa per evitar barrabassades com les registrades en algunes escultures de l’esmentat parc durant el mes passat; o Alpicat, Alcarràs, la Portella, Bovera, Menàrguens o Ivars de Noguera, on s’han col·locat als accessos per poder controlar el trànsit i també per incrementar la seguretat.

tracking