SEGRE

Acusat de robar més de 4.000 euros en joies en un xalet de Tàrrega

El judici es va celebrar al jutjat penal número 1 de Lleida.

El judici es va celebrar al jutjat penal número 1 de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Jo sóc taxista a Barcelona. Mai he estat a Tàrrega ni he robat mai.” Això és el que va dir aquest dimarts davant de la jutge un home acusat de robar en una casa de Tàrrega el dia 15 de gener de l’any 2015. La vista oral es va celebrar al jutjat penal número 1 de Lleida.

La Fiscalia acusa l’home d’un delicte de robatori amb força a casa habitada i demana que sigui condemnat a una pena d’entre un i tres anys de presó. La defensa va demanar l’absolució per falta de proves.

L’acusat va ser arrestat pels Mossos d’Esquadra després que el fill de la propietària el reconegués fotogràficament. “No vaig tenir cap dubte que era la persona que vaig observar amb una actitud sospitosa que estava rondant davant de la casa.” El robatori es va produir en un xalet situat al carrer Palafanga de la capital de l’Urgell. El lladre va accedir al jardí i va escalar fins a la primera planta ajudant-se de la xemeneia de la barbacoa. Va sostreure joies valorades en 4.270 euros i 570 euros en efectiu.

Dos agents de la policia catalana van declarar que no van trobar cap empremta dactilar a l’habitatge i que l’acusat va ser arrestat perquè va ser reconegut fotogràficament de l’arxiu de què disposa el cos de persones amb antecedents per robatori.

tracking