SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

L'Albi exposa la seua història en fotos en una Fira amb 50 estands

Panoràmiques de com era la població a principis del segle XX

La presentació de la IV Fira de l’Albi de la Diputació.

La presentació de la IV Fira de l’Albi de la Diputació.D.LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de cinquanta expositors participen aquest diumenge en la IV Fira de l’Albi, que exposarà en una dotzena d’enclavaments de la població sengles fotos històriques de gran mida de com eren aquests llocs a primers del segle passat, segons va explicar l’alcaldessa, Anna Feliu.

L’exposició es mantindrà fins a l’estiu perquè els visitants puguin comparar l’evolució del poble i de cara a pròximes edicions s’anirà incrementant amb noves fotografies. A les 12 del migdia se celebraran els Tres Tombs amb la participació de més de cinquanta cavalls.

També hi haurà una trobada de vespes i motos clàssiques dels Motoclubs de Reus i de Lleida i una exposició de motos, algunes propietat de Marc Màrquez. L’oli serà un dels principals productes a la venda, a banda de formatges i embotits. També hi exposarà la seua maquinària agrícola un empresari local. Feliu va indicar que, a més a més, durant la jornada els visitants podran concertar visites tant al consell comarcal com a l’ajuntament per visitar els camps d’ametller en flor.

tracking