SEGRE

COMARCAS

Asens: "La guerra de símbols oculta un Govern inoperant"

Insta PDeCAT i ERC a deixar-la perquè “beneficia Cs” || ECP demana als socialistes aclarir si pactaran amb la formació taronja

La presentació ahir a la tarda de la candidatura lleidatana d’En Comú Podem.

La presentació ahir a la tarda de la candidatura lleidatana d’En Comú Podem.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat d’En Comú Podem (ECP) per Barcelona i primer tinent d’alcalde de la capital catalana, Jaume Asens, va instar ahir a Lleida la Generalitat a abandonar la guerra de símbols pels llaços i pancartes en edificis públics, al considerar que “oculta un Govern i un Parlament inoperants” i beneficia únicament Ciutadans.

Asens va fer aquestes declaracions en la presentació de la candidatura lleidatana, amb Jaume Moya com a número u al Congrés i María Corrales al segon lloc.

Per la seua part, Mercè Agustí lidera la llista per Lleida d’aquesta formació per al Senat.

ECP busca revalidar el bon resultat electoral de les generals de l’any 2016 reivindicant-se com a força d’esquerra amb voluntat de “governar i canviar polítiques” en contraposició a PSC i ERC (la CUP no es presenta als comicis del 28-A).

Així, Asens i Moya van instar els socialistes a aclarir si buscaran el suport de Ciutadans per governar “com han fet a Lleida ciutat”. Pel que fa als republicans, van apuntar que ni ells ni tampoc el PDeCAT, tots dos socis de Govern a la Generalitat, “no han aclarit què faran a Madrid”

tracking