SEGRE

PROJECTES GASTRONOMIA

La promoció de la carn local arriba a disset restaurants

Es preveu assolir la vintena a finals d’aquest mes de març

Cartell de la campanya de promoció a l’entrada del Pont.

Cartell de la campanya de promoció a l’entrada del Pont.C.C.A.R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte Carns de la Ribagorça, que té per objectiu posar de relleu la carn de corder i vedella produïda i comercialitzada a la comarca, arriba ja a un total de 17 restaurants. Aquests establiments s’han mostrat interessats a formar part de la iniciativa i el consell espera arribar a la vintena després de les visites que es duen a terme fins a finals de mes (que realitzen tècnics del departament d’Agricultura i de la corporació comarcal). Perquè un restaurant pugui formar part d’aquest projecte, que es va iniciar l’any 2017, ha d’oferir plats elaborats amb carn de corder i vedella procedent de les explotacions que es troben a la Ribagorça (a la iniciativa s’inclouen les poblacions aragoneses que utilitzen l’escorxador del Pont de Suert).

Els establiments reben material promocional per poder informar sobre el consum de la carn autòctona. També s’està treballant en l’elaboració d’un web i en la promoció del projecte a les xarxes socials. Com a novetat, aquest any es duran a terme noves accions en els punts de venda de carn amb la identificació de les peces ecològiques i s’editarà un nou fullet informatiu que identificarà les carnisseries i restaurants adherits. Així mateix, es crearan diversos canals d’informació entre els establiments adherits i una comissió integrada per un representant de cada sector (explotacions ramaderes, carnisseries i restaurants). També es valora la possibilitat de dur a terme una acció de promoció a Barcelona aquesta primavera i editar un anunci audiovisual.

Els establiments reben material per informar sobre el consum de carn autòctona

Carns de la Ribagorça compta amb el suport del consorci Leader Pirineu Occidental, l’oficina del departament d’Agricutltura i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

tracking