SEGRE

EMERGÈNCIES FOCS

L'incendi a Camarasa va calcinar quinze tones de residus de matalassos

Els Bombers van apagar-lo després de 9 hores

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar a última hora de dissabte l’incendi que va calcinar la nau d’una empresa de matalassos de Camarasa, al polígon Sant Jordi. Tres dotacions van aconseguir apagar les flames poc abans de dos quarts de dotze de la nit, després de més de nou hores de treball. L’incendi, que va provocar una gran columna de fum visible des de diversos quilòmetres de distància i va arrasar el sostre de la nau, va acabar calcinant quinze tones de residus de matalassos i una màquina compactadora de l’empresa Reciclatges la Noguera, que en el moment en el qual es va originar el foc estava inactiva, per la qual cosa cap operari hi va resultar ferit. L’empresa no podrà reprendre l’activitat, enalquedar afectada tota l’estructura.

Per causes que es desconeixen i s’investiguen, els Bombers van ser alertats a les 14.00 hores per diversos veïns d’aquesta localitat de la Noguera que van albirar la columna de fum provinent del polígon Sant Jordi. Fins al lloc es van traslladar un total de deu dotacions, que no van poder fer res per evitar que les flames calcinessin tota la instal·lació, però que van poder controlar-les perquè no afectessin les naus limítrofes.

El foc es va originar a les dos de la tarda de dissabte, quan no hi havia operaris a dins

Així mateix, els Bombers van sufocar ahir un incendi que va calcinar dos hectàrees de canyes a l’entrada de Belianes, a l’Urgell. L’avís d’emergència es va rebre pocs minuts després de les quatre de la tarda i fins al lloc es van traslladar dos dotacions que van treballar en l’incendi durant més de dos hores.

D’altra banda, a la Granja d’Escarp un foc també va calcinar a primera hora de la tarda 1,5 hectàrees de vegetació agrícola al camí que uneix aquesta localitat amb Maials.

Els veïns van alertar els Bombers al veure la columna de fum.

Els veïns van alertar els Bombers al veure la columna de fum.ÒSCAR MIRÓN

tracking