SEGRE

Doctor Music admet que estudia endur-se el festival a Montmeló

La promotora reconeix que serà difícil mantenir el certamen a Escalarre

La primera edició del Doctor Music Festival a Escalarre.

Ipcena reclama que l'ACA emeti ja una resolució sobre el Doctor MusicRafa Ariño

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La promotora del Doctor Music Festival ha admès aquest dimecres a través d'un comunicat que el Circuït de Montmeló és "una de les possibles ubicacions" del festival. "És una excel·lent localització que asseguraria les necessitats i garanties que requereix un esdeveniment de la gran magnitud que hem dissenyat", afirmen els organitzadors. No obstant, Doctor Music destaca que no hi ha res firmat encara, tot i que veu "difícil" que el festival pugui celebrar-se a Escalarre, al Pallars Sobirà, el pròxim estiu.

El Doctor Music ha assegurat que degut a "una exagerada interpretació de la normativa, dels riscos teòrics d'inundació en una vall que no s'ha inundat mai a l'estiu, almenys des de que es conserven dades, els que es tradueix en uns nivell d'exigència molt per damunt dels habituals", es veuen obligats a considerar "ubicacions alternatives per garantir el compliment dels nombrosos compromisos artístics adquirits i a la vegada satisfer les expectatives creades pels seguidors del festival".

En qualsevol cas, el Doctor Music ha remarcat que "sigui quina sigui la ubicació definitiva, el festival se celebrarà en les mateixes dates i mantindrà el seu nivell de qualitat, amb el mateix número d'escenaris i amb tots els artistes confirmats fins a la data".

El certamen ha agraït en el comunicat a tots els grups de suport al Doctor Music que han sorgit en aquests últims dies a les comarques del Pallars, ja que igual que ells, el seu desig sempre ha estat que el festival se celebrés a Escalarre.

Amb el canvi d'ubicació la promotora s'avança al possible veto al festival per part de l'ACA al trobar-se en zona inundable.

COMUNICAT DE DOCTOR MUSIC Arran de la notícia difosa per TV3 i altres mitjans, la direcció de Doctor Music Festival vol manifestar el següent: A causa d'una exagerada interpretació normativa, dels riscos teòrics d'inundació en una vall que no s'ha inundat mai en estiu (almenys des que es conserven dades), el que es tradueix en uns nivells d'exigència molt per sobre de l'habitual, ens vam veure obligats a considerar ubicacions alternatives per garantir el compliment dels nombrosos compromisos artístics adquirits i a la vegada satisfer les expectatives creades pels seguidors del festival. És cert que Montmeló és una d'aquestes possibles ubicacions alternatives que hem visitat i considerat, ja que l'opció del Circuit de Barcelona-Catalunya és una excel·lent localització que asseguraria les necessitats i garanties que requereix un esdeveniment de la gran magnitud que hem dissenyat per a aquesta nova edició del Doctor Music Festival. No obstant això, i com diu explícitament la notícia emesa per TV3, a data d'avui no hi ha cap acord firmat per traslladar el festival a Montmeló o a una altra ubicació, si bé sembla difícil que el festival pugui celebrar-se a Escalarre el pròxim estiu. En qualsevol cas, i sigui quina sigui la ubicació definitiva, el festival se celebrarà en les mateixes dates i mantindrà el seu nivell de qualitat, amb el mateix número d'escenaris i amb tots els artistes confirmats fins a tot la data. Agraïm sincerament a tots els grups de suport al festival que hi han sorgit aquests últims dies a les comarques del Pallars, ja que al igual que ells, el nostre desig sempre ha estat que el festival torni a celebrar-se a Escalarre.

tracking