SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Moren trenta ovelles al col·lidir amb dos cotxes a Puigverd de Lleida

Un ramat que va irrompre a la calçada va provocar que els vehicles impactessin amb els animals i un conductor va resultar ferit || Va passar a la carretera cap a Castelldans

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Trenta ovelles d’un ramat van morir ahir al migdia al col·lidir amb dos cotxes a la carretera L-702 entre Puigverd de Lleida i Castelldans. El conductor d’un dels vehicles va resultar ferit de pronòstic menys greu i va ser evacuat en ambulància, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El sinistre va tenir lloc a les 12.59 hores a l’altura del quilòmetre 12 quan, pel que sembla, un ramat, que estava pastant en un camp proper, va envair la calçada i dos cotxes que circulaven per la via van atropellar els animals.

Fins al lloc de l’accident van acudir tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i patrulles dels Mossos d’Esquadra. El conductor que va resultar ferit viatjava en un turisme Mercedes la part davantera del qual va quedar completament destrossada pel brutal impacte. L’altre vehicle, una furgoneta Peugeot, també va registrar danys a la part davantera, com per exemple la lluna fracturada. Les ovelles van quedar escampades per la calçada. Posteriorment, fins al lloc es va desplaçar un camió d’una empresa especialitzada en la retirada d’animals morts. Operaris de la via també van procedir a la neteja de la calçada. El sinistre no va causar retencions rellevants. Els Mossos van donar pas alternatiu fins que van finalitzar els treballs.

En primer pla dos de les ovelles i al fons, els dos vehicles contra els quals van col·lidir.

En primer pla dos de les ovelles i al fons, els dos vehicles contra els quals van col·lidir.ÒSCAR MIRÓN

En primer pla dos de les ovelles i al fons, els dos vehicles contra els quals van col·lidir.

En primer pla dos de les ovelles i al fons, els dos vehicles contra els quals van col·lidir.ÒSCAR MIRÓN

tracking