SEGRE

Tres anys de presó per a la cangur que deixava que un home abusés de la nena que cuidava a Bellvís

Vista general de la seu judicial al Canyeret.

Vista general de la seu judicial al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha condemnat aquesta tarda a tres anys de presó a una cangur com a cooperadora d'un delicte continuat d'abús sexual per portar a la nena de sis anys que cuidava a Bellvís i permetre que un home d’edat avançada abusés sexualment d’ella.

La sentència considera provat que la dona va portar, el març de 2015, la petita a la terrassa d’un bar i la deixava amb l’home, de 87 anys, que l’esperava assegut per satisfer el seu "ànim libidinós". L’home, de 87 anys, no ha estat jutjat perquè l’audiència el va declarar inimputable per trastorn mental.

“Porto 25 anys de carrera professional i és una de les coses més fastigoses que he vist en directe” D’aquesta forma va descriure un sergent dels Mossos d’Esquadra davant de l’Audiència de Lleida com va veure els suposats abusos sexuals que un octogenari feia a una nena de sis anys a la terrassa d’un bar de Bellvís el març de 2015. Ell i un altre mosso van assegurar que van observar com la cangur de la menor vigilava els voltants perquè l’agressor no fos descobert.

tracking