SEGRE

ESQUÍ INFRAESTRUCTURES

Ferrocarrils treu a concurs el nou telecadira d'Espot Esquí per 8,5 milions

alt

Cues a Espot per accedir a les pistes a bord d'una trepitjaneu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha tret a concurs la construcció del nou telecadira d’Espot Esquí, un remuntador per accedir a les pistes que haurà de substituir el de la Roca, aturat des que el mes de febrer passat es va desprendre una cadira buida per causes que es desconeixen. El pressupost de la licitació és de 8,59 milions d’euros, un milió per sobre dels 7,5 que va apuntar inicialment el departament de Territori per a aquest nou telecadira (vegeu SEGRE del 17 de febrer).

Es considera necessari per al funcionament de l’estació, que ara porta els esquiadors fins a la cota 2.000 amb màquines trepitjaneu i totterrenys. La contractació inclou la redacció del projecte i la construcció del remuntador, que haurà d’estar a punt per funcionar el 20 de novembre.

Així consta a les clàusules del concurs, que assenyalen que el cost d’aquesta obra s’haurà de sufragar amb càrrec a les partides pressupostàries d’inversions reservades a Espot Esquí i Port Ainé, les dos propietat de FGC, així com de romanents de tresoreria de l’empresa pública de la Generalitat per valor de 4,7 milions d’euros. Val a recordar que l’Executiu català opera amb pressupostos prorrogats.

tracking