SEGRE

MUNICIPIS SEGURETAT

La policia de Tàrrega alertarà el comerç de robatoris pel mòbil

Obre un canal de WhatsApp amb empresaris

Rosselló, Pascual i Dalghi, a la presentació de la iniciativa.

Rosselló, Pascual i Dalghi, a la presentació de la iniciativa.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Tàrrega, amb la col·laboració de Foment Tàrrega, posarà en marxa a partir de dilluns un grup de WhatsApp per alertar de possibles furts o robatoris. El canal està dirigit a comerciants i empresaris i només hi publicaran informació els agents policials.

L’edil de Governació, Carles Pascual, va explicar ahir que “creiem que serà una eina efectiva que ajudarà a alertar, detectar i reaccionar davant fets delictius”. El subinspector de la Policia Local, Àlex Dalghi, va indicar que seran els agents els encarregats de publicar-hi els missatges amb l’objectiu de “poder oferir una informació més contrastada i objectiva” alhora que servirà també per difondre consells de prevenció. Des de Foment Tàrrega, un dels membres del grup de treball, Marc Roselló, va agrair l’eina per “aconseguir evitar els robatoris i petits furts, perquè cada vegada en siguin menys”.

Els comerços i empresaris hauran d’informar la policia de qualsevol incident a través dels canals de comunicació habituals. Està previst crear dos grups, un per a comerços i un altre per a empreses, en especial les dels polígons industrials. Així mateix, Pascual va informar que els robatoris a la ciutat es van reduir l’any passat, cosa que va atribuir als controls a les entrades i sortides de Tàrrega.

tracking