SEGRE

PROJECTES TURISME

Més de 30.000 € per senyalitzar el Camí de Sant Jaume a Aran

Variant de 75 quilòmetres que transcorre entre Les i Vilaller

Un tram del camí entre Aran i l’Alta Ribagorça.

Un tram del camí entre Aran i l’Alta Ribagorça.J. LL. F

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ple del consell de l’Alta Ribagorça va aprovar dijous el conveni de col·laboració amb el Consorcio Leader Pirineu i el Conselh d’Aran per dinamitzar el projecte estratègic del Camí de Sant Jaume a la nova variant Aran-Pirineus. El consorci incorpora aquest projecte en el seu programa Catalunya 2014-2020 amb una inversió de 15.000 euros, amb uns altres 15.600 euros del consell de l’Alta Ribagorça i Aran.

El pressupost es destinarà a senyalitzar prop de 75 quilòmetres del camí, dels quals 21,5 km transcorren entre Senet i Vilaller, i instal·lar plafons informatius i interpretatius amb els punts estratègics del traçat al seu pas per la Val d’Aran i l’Alta Ribagorça. L’objectiu és oferir aquest traçat com un itinerari de llarg recorregut integrat a la xarxa del Camí de Sant Jaume i difondre el llegat històric, patrimonial i cultural.

Des del 2008, l’entitat Associació d’Amics del Camí de Sant Jaume a la Val d’Aran ha anat impulsant el projecte amb treballs de documentació històrica i d’investigació del traçat del camí original.

tracking