SEGRE

Doctor Music confirma el trasllat del festival a Montmeló

La promotora anuncia nous grups, nous preus, invitacions per als 'pallaresos' i la política de devolució dels abonaments adquirits per a Escalarre

Imatge de la primera edició de Doctor Music a Escalarre el 1996.

Imatge de la primera edició de Doctor Music a Escalarre el 1996.RAFA ARIÑO/ARCHIVO SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La promotora del Doctor Music Festival ha confirmat aquest dimarts en roda de premsa que la pròxima edició del certamen se celebrarà al circuit de Montmeló, i no a Escalarre, al Pallars Sobirà, com estava previst inicialment, davant el veto de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Segons han anunciat els organitzadors, la jornada inaugural de dijous 11 de juliol queda desconvocada, l'actuació de Parquet Courts passa al divendres 12 i la de The Smashing Pumpkins al diumenge 14.

El Festival oferirà totes les actuacions anunciades fins ara, excepte la de Chris Robinson Brotherhood i s'incorporen les presentades per Doctor Music aquest dimarts: Luciano, Empire of the Sun, Johnny Marr, Kamasi Washington, Texas, Sophie Hunger, Nahko and Medicine for The People, Obeses, Holloww Cry, La Iaia, Stay, Putochinomaricon, They, El Petit de Cal Eril, Alé d'Euga i Maritrini i Sussicarios.

La promotora també ha anunciat que l'escenari principal compta amb una longitud de 162 metres i es tracta de l'escenari més gran muntat mai en un festival o concert al sud d'Europa

Noves entrades i nous preus

  • Abonament d'un dia: 62 € *
  • Abonament de dos dies: 120 € *
  • Abonament de tres dies: 170 € *

*Despeses de distribució no incloses.

Aquests abonaments es poden adquirir a partir d'avui mateix a www.doctormusicfestival.com

Abonaments ja adquirits i política de devolucions

Els abonaments ja adquirits per al festival continuen sent vàlids per al nou emplaçament. No obstant això, el comprador podrà tornar els seus abonaments o canviar-los per d'altres entrant al web de doctormusicfestival.com en l'apartat d'entrades.

Aquest serà el procés per a cada cas:

  • Per als compradors d'abonaments de 4 dies: automàticament se'ls tornarà la diferència entre el preu pagat pel seu abonament i el preu actual de l'abonament de 3 dies (170 €).
  • Per als compradors d'abonaments de 2 dies: automàticament se'ls tornarà la diferència entre el preu pagat pel seu abonament (140 €) i el preu actual de l'abonament de 2 dies (120 €).
  • Per als compradors que NO desitgin assistir al festival al nou recinte: tenen un període de 30 dies, des del 9 d'abril al 8 de maig, per sol·licitar la devolució de l'import total que s'hagi pagat pels abonaments, incloent les despeses de distribució.
  • Als compradors que van fer la compra a través d'una altra plataforma i que vulguin fer la devolució o el canvi d'abonaments, se'ls demanarà el número IBAN del seu compte bancari.
  • Per a la resta de productes que no siguin abonaments (càmping, glamping, pàrquing, etc), es farà la devolució de forma automàtica sense que el comprador hagi de sol·licitar-ho.
  • El termini per sol·licitar les devolucions s'obrirà a partir del dia 9 d'abril i serà de 30 dies de durada.

Invitació per a tots els empadronats al Pallars Sobirà

D'altra banda, com a "agraïment a la comarca del Pallars Sobirà, als seus alcaldes i a la seva gent, les grans mostres de suport, la seva acollida i entusiasme malgrat les adversitats", el festival ofereix un abonament-invitació a tots els empadronats a la comarca.


 
tracking