SEGRE

PATRIMONI MUNICIPIS

Rentat de cara al cèntric edifici de l'Institut Musical de Fraga

Les obres començaran el 24 per no afectar el Dia de la Faldeta

L’edifici veurà millorada tota la façana exterior.

L’edifici veurà millorada tota la façana exterior.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga ha adjudicat a l’empresa Revestimientos Fraga SL la restauració de les façanes de l’Institut Musical i Centre d’Iniciatives Culturals (CEICU), ubicat al passeig del Cegonyer, per 38.716,38. Les obres començaran a partir del 24 d’aquest mes per evitar les bastides abans del Dia de la Faldeta, el dia 23, ja que l’Oficina de Turisme, que acull l’esmentat edifici, és un centre clau en aquesta jornada festiva.

D’altra banda, val a destacar que el consistori ha iniciat els tràmits per licitar la recuperació de la Torrassa com a mirador turístic.

Aquest projecte compta amb una subvenció de 80.000 euros de Diputació Provincial d’Osca. Per a l’alcalde de Fraga, Miguel Luis Lapeña, “es tracta d’una obra que millorarà considerablement la imatge de l’edifici que acull l’Institut Musical que, des d’aquest mandat, també acull el Conservatori Professional i l’Oficina de Turisme”. El bisbat de Barbastre-Montsó ha cedit al consistori l’edifici del CEICU, l’antiga església de Sant Josep, que es reformarà per acollir també el cine.

tracking