SEGRE

ECOLOGIA POLÈMICA

Satisfacció i sorpresa pel veto a la planta de compostatge d'Ossó de Sió

Ossó de Sió

Ossó de Sió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Satisfacció i sorpresa al territori per la sentència que anul·la les llicències d’ambiental i d’obres de la planta de compostatge projectada en un espai natural als Plans de Conill, a Ossó de Sió (vegeu SEGRE d’ahir). Alguns veïns i entitats ecologistes van celebrar la decisió de la jutge, mentre que d’altres es van mostrar sorpresos perquè pensaven que la planta es construiria tenint en compte que el promotor comptava amb els permisos i ja havia iniciat els treballs.

L’alcalde d’Ossó, Antoni Gilabert, va dir que “l’ajuntament, com no pot ser de cap altra forma, acata la decisió judicial, sense perjudici de portar a terme les actuacions administratives o judicials que corresponguin en la legítima defensa dels interessos municipals”. Gilabert va defensar que com determina la sentència “el jutjat ha anul·lat les llicències com a conseqüència de carències en la Declaració d’Impacte Ambiental”, que va elaborar la Generalitat.

En aquest sentit, l’alcalde va indicar que “la sentència ratifica que l’ajuntament va complir escrupolosament el deure de publicitar l’expedient complint la legalitat i obrint-lo a qualsevol tipus de consulta en el seu termini de tramitació”. L’alcalde va insistir que “queda avalada la correcta tramitació de la instal·lació complint el consistori els passos que estableix la llei d’Urbanisme”.

tracking