SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Tres ferits en aparatoses sortides de carretera a Corbins i a Cervera

En el primer sinistre va bolcar una furgoneta a la C-12 || En el segon, un home i la seua mare van haver de ser rescatats del cotxe a l’autovia a la Segarra

Imatge de la furgoneta bolcada a la C-12 a Corbins.

Imatge de la furgoneta bolcada a la C-12 a Corbins.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’una furgoneta i els dos ocupants d’un turisme van resultar ferits ahir al tenir sengles accidents a la C-12 a Corbins i l’autovia a Cervera, respectivament. En els dos casos, van ser dos aparatoses sortides de via en les quals els ocupants van haver de ser rescatats pels Bombers de la Generalitat de l’interior dels seus vehicles.

El primer accident va ser el de Corbins i es va produir a les 11.10 hores a l’altura del quilòmetre 149 de la C-12. Per causes que es desconeixen, el conductor i únic ocupant d’una furgoneta va perdre el control del vehicle, que va sortir de la via, va fer almenys una volta de campana i va acabar bolcant. Fins al lloc van acudir cinc patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’home va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic greu. Els Mossos d’Esquadra van donar pas alternatiu, cosa que va provocar retencions puntuals.

El conductor de la furgoneta va resultar ferit greu i els altres dos, de diversa consideració

D’altra banda, dos persones, mare i fill, van resultar ferides de caràcter menys greu ahir al migdia al sortir de la via a l’autovia A-2 a l’altura de Cervera. L’accident es va produir a les 13.12 hores en el punt quilomètric 524 en direcció a Lleida. El cotxe va bolcar i va acabar a la mitjana. Fins al lloc es van desplaçar dos dotacions dels Bombers, tres patrulles dels Mossos i dos ambulàncies. Les tasques de rescat es van allargar perquè l’home va quedar atrapat i la dona no va ser extreta del vehicle fins que hi va arribar la segona ambulància.

A la mateixa hora es va produir una altra sortida de via a Cervera, a l’L-303, a la zona coneguda com el Clot dels Aubins, però no hi va haver ferits. A Puiggròs, a les 14.20 hores una persona va resultar ferida lleu en un accident a l’L-200.

Imatge de la furgoneta bolcada a la C-12 a Corbins.

Imatge de la furgoneta bolcada a la C-12 a Corbins.AMADO FORROLLA

tracking