SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Mor un veí de Sant Guim de Freixenet en una col·lisió frontal

El vehicle que conduïa la víctima va xocar amb un camió a la carretera cap a Montmaneu || El conductor del tràiler va resultar il·lès i va donar negatiu en alcohol

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Sant Guim de Freixenet de 31 anys va morir ahir al migdia en un col·lisió frontal entre el vehicle que conduïa i un camió. L’accident va tenir lloc en el punt quilomètric 3 de la carretera B-100 al seu pas per aquest municipi de la Segarra en direcció a Montmaneu. La víctima mortal és Gerard Falip i el seu pare és el jutge de pau de Sant Guim.

L’accident de trànsit es va produir a les 13.38 hores. Segons el Servei Català de Trànsit, la col·lisió frontal va tenir lloc quan el Toyota RAV4 que conduïa la víctima va envair el sentit contrari i va xocar contra un camió. El conductor del cotxe va morir pràcticament a l’acte, sense que els serveis d’emergència poguessin fer res per salvar-li la vida. El cotxe va quedar fet un garbuix de ferros.

Per la seua part, el conductor del camió va resultar il·lès i va donar negatiu en la prova d’alcoholèmia. Fins al lloc del sinistre es van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a la via, va estar tallada en els dos sentits de la marxa durant una hora i després es va donar pas alternatiu una altra hora més, fins que les grues van retirar els dos vehicles implicats.

La notícia va causar una enorme commoció a Sant Guim de Freixenet, on fa tot just dotze dies va perdre la vida el farmacèutic de la localitat en un accident d’avioneta.

D’altra banda, amb la d’ahir, ja són deu les víctimes d’accident de trànsit aquest any a les comarques de Lleida, quatre més que en el mateix període de l’any passat. És, a més, el segon accident mortal del 2019 a la Segarra. El 16 de gener va morir un conductor de 40 anys de Vilanova del Camí en una col·lisió frontal a Talavera.

L’accident entre el cotxe i el camió es va produir a les 13.38 hores a la carretera B-100.

L’accident entre el cotxe i el camió es va produir a les 13.38 hores a la carretera B-100.SEGRE TÀRREGA

tracking