SEGRE

CELEBRACIONS FIRES

Una desena de tallers tanquen la Fira de l'Estany d'Ivars

De gastronomia i d’art floral, entre d’altres

Moment en què es va alliberar una àguila amb l’ajuda dels Agents Rurals.

Moment en què es va alliberar una àguila amb l’ajuda dels Agents Rurals.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tallers van ser ahir els protagonistes de l’onzena edició de la Fira de l’Estany d’Ivars a Ivars d’Urgell. La jornada es va iniciar amb una exposició de tractors antics a càrrec dels Amics dels Tractors Antics de Ponent i d’un taller d’estampació artística en teixit de la mà d’Olga Cortadelles i els germans Schmitz Coll.

Els Agents Rurals també van dur a terme l’alliberament d’aus, que va comptar amb la participació dels més petits del certamen. Al migdia el torn va ser per a una degustació de pernil i el tradicional vermut popular amb una actuació musical.

A la tarda, el recinte firal es va obrir per acollir una mostra taller d’aus rapinyaires a càrrec de Lluís Culleré. El va seguir un taller d’art floral a càrrec d’Irene Balsells i un showcooking del cuiner local Sergi Aritzeta Solé. D’altra banda, les activitats i els tallers van finalitzar amb un taller de sabó artesà de Josep Pedrós, del col·legi La Noguera de Balaguer.

Paral·lelament, a l’estany es va celebrar la festa major amb una plantada d’arbres, un esmorzar popular i una jornada de porta obertes al centre de la Cal Sinén.

tracking