SEGRE

TEMPERATURES ESQUÍ

Uns 300 esquiadors en la reobertura de Tuixent

Les nevades van permetre tornar a obrir l’estació i garantir la temporada || Lles i Sant Joan de l’Erm ofereixen excursions

Alguns dels esquiadors que ahir van tornar a l’estació per disfrutar de la neu.

Alguns dels esquiadors que ahir van tornar a l’estació per disfrutar de la neu.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Prop de 300 persones van visitar ahir l’estació d’esquí de fons Tuixent-la Vansa després que l’última nevada de divendres permetés al complex reobrir portes. El director, Albert Nadal, va explicar que la major part dels assistents van practicar esquí en els 25 quilòmetres traçats, la totalitat de l’estació. D’altres van fer excursions amb raquetes o simplement es van atansar a passar el dia a la neu. Va destacar les condicions “excel·lents” de la neu, amb una mitjana de quaranta centímetres, gràcies a “les temperatures baixes al llarg del dia”. La nevada garanteix l’obertura fins després de Setmana Santa. La gran majoria de visitants, va indicar, venien amb el forfet de temporada. Algunes famílies es van atansar també ahir fins a les estacions de Lles de Cerdanya i Sant Joan de l’Erm, que van mantenir els serveis de restauració i van oferir excursions amb raquetes de neu.

Així mateix, la resta de complexos d’esquí oberts Baqueira Beret, Boí Taüll i Port Ainé també van rebre ahir milers d’esquiadors a l’oferir unes condicions òptimes a les seues estacions. La nevada també va permetre a Port Ainé reobrir totes les pistes del complex. Boí va rebre ahir un miler d’esquiadors.

tracking