SEGRE

La nova temporada del Tren dels Llacs comença el 20 d'abril

Hi haurà 24 circulacions amb el comboi històric i 4 amb el panoràmic

El Tren dels Llacs Històric.

La nova temporada del Tren dels Llacs comença el 20 d'abrilGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tren dels Llacs tornarà a circular a partir del proper dissabte 20 d’abril en una nova temporada que s’allargarà fins al dia 2 de novembre. Enguany es faran un total de 28 circulacions, de les quals 24 seran del Tren dels Llacs Històric i 4 del Tren dels Llacs Panoràmic, aquest últim en l’època de calor, concretament del 20 de juliol al 10 d’agost.

El Tren dels Llacs fa un recorregut que permet als viatgers retrocedir en el temps i esdevé una experiència imprescindible per als amants del ferrocarril i de la natura en estat pur. La via transcorre per la dreta del riu Segre des de Lleida fins a Balaguer per una via única en un itinerari planer fins arribar a les primeres muralles muntanyoses de Sant Llorenç de Montgai i Camarasa. Ben aviat, el tren forma part de la conca del riu Noguera Pallaresa que l’acompanyarà, entre embassaments i serralades muntanyoses com el Montsec, fins a la Pobla de Segur, la darrera parada. Per arribar-hi, el tren haurà passat per un total de 41 túnels i 31 ponts en els 89 quilòmetres de traçat.

Durant el recorregut els viatgers poden degustar productes típics del territori i comptar amb un servei de guiatge.

Per a poder viatjar en el Tren dels Llacs cal fer reserva amb antelació. Els bitllets es poden reservar i comprar, presencialment o per telèfon, a:

  • Punt d'Informació i venda enfront de l’estació Lleida-Pirineus. Telèfon: 973 24 88 40 - 973 03 29 97.
  • Punt d'Informació Seu Vella. Telèfon: 973 23 84 46.
  • Punt d'Informació Aeroport Lleida-Alguaire. Telèfon: 973 03 27 44
  • La Pobla de Segur: a l’Oficina de Turisme. Telèfon: 973 68 02 57.

Més informació

tracking