SEGRE

Una firma de Mollerussa imprimeix les paperetes de les Eleccions Generals del 28 d'abril

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, visita la impremta Imprespla S.L.  de Mollerussa, encarregada de la impressió

José Crespín parla amb l'administrador de l'empresa, Ramon Cuberes

José Crespín parla amb l'administrador de l'empresa, Ramon Cuberes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa de Mollerussa Imprespla és l'encarregada d'imprimir les paperetes per a les Eleccions Generals de Lleida. En concret n'imprimirà 4.277.000 per a les eleccions del Congrés i 329.000 per a les del Senat.

La planta ha rebut avui la visita del subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín que, acompanyat per Ramon Cuberes, administrador de l'empresa, ha volgut conèixer de primera mà el sistema d'impressió del conjunt de paperetes necessàries pel dia de la votació i per gestionar el vot per correu.

A Lleida, el volum a imprimir a tota la demarcació és de 320.000 paperetes bilingües i de 9.000 paperetes en trilingüe (Val d’Aran), per cada candidatura. Com que hi ha tretze candidatures, la planta de Mollerussa imprimirà un total de 4.277.000 paperetes. A aquestes, cal afegir-hi les 320.000 paperetes en bilingüe i les 9.000 en trilingüe per al Senat. Així, el volum total és de 4.606.000 paperetes, que es començaran a repartir demà cap a les Juntes Electorals de Lleida, Balaguer, Cervera, La Seu d’Urgell, Tremp i Vielha.

tracking