SEGRE

ELECCIONS MUNICIPALS 26-M

L'alcalde de Miralcamp no optarà a la reelecció després de vint anys

ERC anirà en coalició amb Fem Municipi al Pallars Sobirà

Melcior Claramunt.

Melcior Claramunt.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Miralcamp, Melcior Claramunt (PDeCAT), va anunciar ahir que no optarà a la reelecció i no es presentarà a les pròximes eleccions municipals després de vint anys al càrrec. El primer edil va accedir al consistori com a regidor l’any 1995 i ha estat alcalde des del 1999, un total de cinc mandats, tots amb majoria absoluta. Entre els projectes que ha portat a terme durant aquests anys hi ha la construcció del Casal Cultural Josep Maria Solé Sabaté, la rehabilitació de l’església o la construcció de la variant de Mollerussa a les Borges Blanques. Claramunt va donar les gràcies als regidors i col·laboradors al llarg d’aquests vint anys, així com el suport que ha rebut del municipi. El PDeCAT encara no ha revelat qui es presentarà com a alcaldable.

D’altra banda, Esquerra Republicana anirà en coalició amb la formació Fem Municipi al Pallars Sobirà a les eleccions municipals del 26-M. El vicepresident i conseller d’Economia, Pere Aragonès, anirà avui a Sort per firmar el conveni per a la coalició i donar a conèixer els candidats en els municipis de la comarca. Per la seua banda, el PDeCAT a Sort no ha donat a conèixer encara el seu alcaldable i esperen fer-ho durant els pròxims dies. Val a recordar que l’actual primer edil, Raimon Monterde, no es presentarà a les municipals amb el que fins ara havia estat la seua formació (Fem Municipi) i que formarà part d’una agrupació d’electors que inclou edils de la CUP (vegeu SEGRE d’ahir).

Així mateix, l’actual tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat de la Seu d’Urgell, Mireia Font, serà la número dos de Jordi Fàbrega a la llista de Junts per la Seu.

tracking