SEGRE

TRIBUNALS INTENT D?HOMICIDI

La Fiscalia veu provat l'intent d'enverinament de Mollerussa amb natilles

El Ministeri Públic i la víctima demanen una condemna de 8 anys de presó || “Mai em va passar per la ment matar el meu marit”, diu l’acusada al final del judici

El judici, celebrat des de dimecres a l’Audiència de Lleida, va quedar ahir vist per a sentència.

El judici, celebrat des de dimecres a l’Audiència de Lleida, va quedar ahir vist per a sentència.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Mai, mai em va passar per la ment matar el meu marit i treure la vida al pare de les meues filles.” Això és el que va dir ahir a l’últim torn de paraula la veïna de Mollerussa de 54 anys M.C.R.R, acusada d’intentar matar la seua ara exparella enverinant-lo amb unes natilles i agredint-lo amb una botella de cava, al judici que ahir va quedar vist per a sentència a l’Audiència de Lleida. Al contrari pensen la Fiscalia i la víctima, que van demanar que la dona sigui condemnada a vuit anys de presó per un delicte d’homicidi en grau de temptativa. A les conclusions, la fiscal va assegurar que “va tenir una clara intenció de matar-lo i va ordir un pla preparant-li les postres amb els medicaments per atordir-lo i així facilitar l’agressió posterior, amb fins a tres objectes contundents”. La dona, segons el Ministeri Públic, “ho va fer perquè no podia suportar la idea de la separació”. Les acusacions consideren que tots els indicis i les proves que han aportat els Mossos d’Esquadra coincideixen amb la versió de la víctima mentre que l’acusada n’ha ofert algunes, l’última de les quals a la vista oral, en què va dir que els medicaments (sedant, relaxant muscular i antidepressiu) eren per a ella i que la va agredir el seu marit perquè ella es va negar a mantenir-hi relacions sexuals.

Durant la jornada d’ahir també van declarar els psicòlegs que van avaluar la dona, de la qual van assegurar que “presenta característiques d’un trastorn de personalitat límit” i que van descriure com “una persona que tendeix a la manipulació, la mentida i la falta d’empatia, i té capacitat per simular símptomes”. En canvi, familiars de la dona i amics de la parella van assegurar que era “una família exemplar”. Aquestes persones desconeixien que la dona havia intentat suïcidar-se dos vegades abans. Un monjo budista que impartia classes a la parella a Mollerussa va declarar que va recomanar dos vegades al denunciant que retirés la denúncia contra la seua dona. “Eren del millor que tenia com a amics i estudiants.” La defensa va demanar l’absolució i que, en el cas de ser considerada culpable, se li imposi una pena de 15 mesos a l’haver abonat ja uns 5.000 euros per afrontar una possible indemnització a l’exparella.

tracking