SEGRE

MUNICIPIS DESENVOLUPAMENT

Balaguer exigeix una nova ampliació del polígon industrial de Campllong

Tan sols queden dos parcel·les i no es podrà respondre a la sol·licitud de noves firmes

Panoràmica del polígon industrial Campllong de Balaguer.

Panoràmica del polígon industrial Campllong de Balaguer.A.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Balaguer reclama a l’Institut Català del Sòl (Incasòl) una nova ampliació al polígon industrial Campllong, on només queden a la venda dos parcel·les. Així ho va assegurar ahir l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, que va assegurar que hi ha firmes interessades a instal·lar-se en aquesta zona. Segons Vidal, només queden dos parcel·les, ja que pràcticament tota la superfície està venuda encara que sí que hi ha algunes finques per llogar. No obstant, “des de l’ajuntament reivindiquem que s’ampliï el polígon industrial per donar cabuda a noves empreses i no condicionar el futur del polígon i el creixement de la indústria a la capital”. Després d’aconseguir que l’antiga Safyc formi part del polígon (només falten les inscripcions registrals) hi haurà a disposició dels interessats més terreny, però no el suficient.

D’altra banda, l’alcalde també va assegurar que, després de diverses converses amb Carreteres de la Generalitat, ja està garantit un accés al polígon des del nord, un enllaç que Jordi Ignasi Vidal confia que es pugui executar aviat, sense haver d’esperar que acabi l’autovia entre Lleida i la capital de la Noguera.

Una de les últimes parcel·les que ha venut Incasòl és una finca de 5.458 metres quadrats que ha comprat l’empresa Aluviper 2002, SL per 294.769,80 euros. La firma Aluviper 2002, SL es dedica a la producció de sistemes de vidre i alumini amb una àmplia gamma de productes d’alta qualitat en tancaments interiors i exteriors i en solucions de façanes. Aquesta és la tercera parcel·la del sector Campllong que adquireix aquesta empresa. Anteriorment, la firma Maurici Camps Societat Patrimonial, SL va comprar una altra finca amb una extensió de 7.370 metres quadrats per 358.219 euros. El polígon de Campllong ja s’ha ampliat tres vegades.

tracking