SEGRE

ELECCIONS MUNICIPALS A MOLLERUSSA

Marc Solsona incorpora dos professionals més a la llista

Anna Carné i Ramon Teixidó, incorporacions de Solsona.

Anna Carné i Ramon Teixidó, incorporacions de Solsona.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El candidat de JxCat a Mollerussa, Marc Solsona, suma a la incorporació de l’empresari Pere Garrofé com a número dos de la llista dos professionals més. Així, la número tres serà Anna Carné Baiget, de 44 anys, i psicòloga especialitzada a evitar l’aïllament de la gent gran i els trastorns de l’aprenentatge dels nens, a més de coordinadora de set equips de treball del programa REMS de reforç i estímul de la memòria i la salut de la Fundació Catalunya-La Pedrera. És la gerent de la firma PSICA des del 1998.

Aquest fitxatge s’emmarca en la intenció de l’actual alcalde de la capital del Pla d’Urgell de reforçar la paritat en tots els àmbits de la ciutat i també a incidir en els problemes quotidians dels ciutadans, sobretot els que afecten persones grans i nens.

Per una altra banda, també passarà a formar part de la candidatura sobiranista de Mollerussa Ramon Teixidó, de 61 anys, que ha ocupat diversos càrrecs directius en empreses del sector agroalimentari, i ha estat secretari de la col·lectivitat de regants número onze del Canal d’Urgell, per enfortir el potencial agroindustrial de la ciutat.

Anna Carné i Ramon Teixidó, incorporacions de Solsona.

Anna Carné i Ramon Teixidó, incorporacions de Solsona.SEGRE

tracking